Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-09@03:59:26 GMT

اولین انیمیشن خاطره انگیز دیزنی ۸۰ ساله شد

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۱۰۸۸۳

اولین انیمیشن خاطره انگیز دیزنی ۸۰ ساله شد

رکنا: انیمیشن سفید برفی و هفت کوتوله اولین فیلم بلند انیمیشن والت دیزنی امروز ۸۰ ساله شد.

به نقل از آی.ام.دی.بی، امروز ۴ فوریه هشتاد سال از اکران انیمیشن «سفید برفی و هفت کوتوله» در آمریکا می‌گذرد.

استودیو والت دیزنی کار برای خلق «سفید برفی و هفت کوتوله» را سال ۱۹۳۴ آغاز کرد و آن را ۲۱ دسامبر ۱۹۳۷ یک بار در سینما Cinema «کارتی سیرکل» هالیوود به نمایش درآورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم از ۴ فوریه سال ۱۹۳۸ در آمریکا اکران شد و سپس در فاصله ۱۹۳۸ تا ۳۹ در سراسر اروپا به نمایش درآمد.

انیمیشن «سفید برفی و هفت کوتوله» جایزه جشنواره فیلم ونیز را برد و جوایز دیگری از حلقه منتقدان ملی آمریکا و آکادمی اسکار دریافت کرد.

این انیمیشن که اولین فیلم بلند داستانی بود و موجب ارتقای صنعت انیمیشن در سینما شد، با بودجه ۱.۴۹ میلیون دلاری ساخته شد و ۴۱۸ میلیون دلار فروش کرد.

فیلسمازان بزرگی چون سرگی آیزنشتاین و چارلی چاپلین از این فیلم به عنوان دستاوردی در سینما یاد کرده‌اند و آیزنشتاین آن را بهترین فیلم همه دوران خواند. این فیلم الهام‌بخش کمپانی مترو گلدوین مایر شد تا فیلم فانتزی خودش «جادوگر شهر اوز» را سال ۱۹۳۹ بسازد و دیگر پیشگام انیمیشن یعنی مکس فلایشر نیز به سراغ ساخت «سفرهای گالیور» رفت.

انیمیشن «سفید برفی و هفت کوتوله» در انستیتو فیلم آمریکا در بخش انیمیشن‌ها در رده نخست جای دارد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۰۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری ساخت یک رویا/نوابغ و فرهنگ نخبگانی یک جامعه اولین گام ایده پردازی هستند

به‌ گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس از ۱۸ اردیبهشت ماه با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان، در محل پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرد.

امروز، ۱۹ اردیبهشت‌ماه در دومین روز از برگزاری این نمایشگاه، شاهد برپایی کارگاه‌ها و سخنرانی‌های گوناگون توسط متخصصان و فناوران برتر بوده‌ایم.

علیرضا نصر اصفهانی، عضو هیئت علمی مرکز پژوهش‌های مجلس، در رویداد «ایستگاه آینده» درباره فناوری ساخت رویا و اهمیت آن در  ایجاد و ساخت محصولات فناورانه توضیح داد.

نصراصفهانی در ابتدا به داشتن رویا و تصور برای عموم افراد جامعه اشاره کرد و گفت: همه ما، به‌عنوان یک انسان دارای یک رویا هستیم، چه در بخش تولید و چه در بخش مصرف.

وی به ضرورت رویا در دنیای بازاریابی و محصولات فناورانه، اشاره کرد و ادامه داد: براساس تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۸ انجام شد، افراد براساس تصویر و رویایی که از یک محصول دارند، آن را خریداری می‌کنند.

این پژوهشگر حوزه فناوری ادامه داد: اینکه هر برند یا محصول داستان خودش را دارد نیز محصول یک رویا است.

نصر اصفهانی مثالی ارائه کرد و گفت: برای نمونه، کشورهای آمریکا، امارات و عربستان خیلی زودتر از بقیه کشورها به سراغ ساخت این رویا رفته‌اند.

وی اضافه کرد: خلق داستان موفق با قهرمانان و نخبگان مشخص منجر به خلق رویا می‌شود.

عضو هئیت علمی مرکز پژوهشگاهی مجلس، به مراحل شکل گیری فناوری رویا و ساخت یک رویا اشاره کرد و گفت: اولین موردی که برای خلق یک رویا نیاز است، نوابغ و فرهنگ نخبگانی یک جامعه است.

نصراصفهانی افزود: دومین نکته، ادبیات و داستان یک تصور است. یک محصول، یک ایده باید مشروعیت داشته باشد که بتواند با عامه مردم ارتباط برقرار کند.

وی اضافه کرد: در مراحل بعدی، سینما برای ساخت یک رویا اهمیت دارد. برای نمونه سینمای علمی تخیلی در آمریکا، یک استراتژی مهم صنعت آمریکا برای است.

عضو هیئت علمی مرکزپژوهش‌های مجلس، در پایان تاکید کرد: ساخت و روایت رویا در همه زمان‌ها، توسط ارگان‌ها و بخش خصوصی، انجام می‌شود و بخش دولتی معمولا در ساخت رویا ناتوان خواهد بود چرا که دولت‌ها اغلب عوض می‌شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم وفناوری آنا، در پایان رویداد «فناوری ساخت رویا» که در دومین روز از نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴، برگزار شد، افراد علاقه‌مند و حاضر در جلسه به پرسش و پاسخ با سخنران پرداختند.

انتهای پیام/